Klantenpaneel

Sluiten

Hieronder kunt u inloggen op het klantenpaneel.

Wachtwoord vergeten?
Knoth's klantenpaneel maakt gebruik van een beveiligde SSL verbinding.

Over Knoth Hosting

Onze speerpunten: ruime ervaring, kwaliteit, support, goede prijs/kwaliteit verhouding, no-nonsense, direct aan de slag!

Meer dan 5 jaar ervaring

Knoth Hosting bestaat al sinds 2006 en heeft een team van kundig personeel. Wij kunnen u hiermee verzekeren van proffesionele support en ondersteuning wanneer u dat nodig heeft.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel

Om diensten aan te kunnen bieden welke niet alleen een hoge uptime hebben maar ook stabiel functioneren gebruikt Knoth Hosting alleen maar hardware van kwalitatief hoogstaande merken. Daarnaast heeft Knoth Hosting al haar servers ondergebracht in het Serverius Datacenter te Dronten welke gebruik maken van hoogwaardige verbindingen en apparatuur. Onze apparatuur komt van de grote merken zoals Hewlett Packard en Dell.

Support via e-mail en telefoon

Support is een belangrijk speerpunt binnen Knoth Hosting, onze klanten beoordeelde onze support afdeling met een ruime 8 afgelopen jaar. Wij bieden onze support middels e-mail en telefoon. Heeft u een vraag, probleem of bent u gewoon opzoek naar advies over hostingdiensten dan kunt u via deze wegen contact met ons opnemen. U treft volledige contact informatie op onze contact pagina.

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Helaas kunnen wij niet de goedkoopste zijn, kwaliteit kent een prijs. Wij willen u een zo hoogwaardig mogelijk product leveren tegen een zo scherp mogelijke prijs.

No-nonsense: eerlijk, heder, duidelijk en betrouwbaar

Kleine lettertjes zijn bij ons een taboe. Geen verborgen bijkomende kosten, diensten tegen de prijs zoals vermeld op de website. Wij houden van duidelijke communicatie naar u als klant en verwachten dit uiteraard ook van u.

Direct aan de slag, dat kan bij ons!

U hoeft bij ons niet eerst uw factuur te betalen voor u uw diensten opgeleverd krijgt. U besteld, krijgt uw diensten opgeleverd en de factuur volgt later! De meeste diensten zijn vrijwel direct beschikbaar voor u als klant waardoor u niet hoeft te wachten om aan de slag te gaan!

Hulp of advies nodig?