Klantenpaneel

Sluiten

Hieronder kunt u inloggen op het klantenpaneel.

Wachtwoord vergeten?
Knoth's klantenpaneel maakt gebruik van een beveiligde SSL verbinding.

Informatie

Wilt u volledig gemak? Dan is wellicht een dedicated server wel de oplossing voor u! U heeft volledige toegang tot de server en kunt zelf de gewenste software installeren.

Voor wie is een dedicated server geschikt?

Dedicated servers zijn voor iedereen geschikt die net even iets meer wil dan een gemiddelde klant. U heeft volledige beschikking over een server, dit betekend dat u op alle levels toegang heeft! U kunt eigen resellers verkopen, gewone hosting aanmaken en u heeft volledig beheer over uw instellingen.

SLA (Service Level Agreement)

Bij iedere server zit een SLA overeenkomst inbegrepen, dit verschilt per server. Op de SLA pagina kunt u terug vinden wat de betreffende SLA precies inhoud.

Wie is waarvoor verantwoordelijk?

Knoth WebMedia & Hosting is verantwoordelijk voor de hardware van de server, indien er iets stuk is/gaat dan neemt u contact met ons op en wij geven dit door aan de technische dienst. Indien u een SLA bij uw server heeft doen wij daarnaast ook het onderhoud en de updates van de server, u heeft volledig gemak van onze full managed servers!

Betaal ik extra voor de setup en plaatsing?

Nee, de kosten voor de installatie van de server neemt Knoth Hosting volledig voor eigen rekening. Ook het DirectAdmin control panel is gratis inbegrepen (een losse licentie kost 10 euro per maand).

Wat als er een probleem is?

Indien er een probleem is kunt u contact opnemen met onze support afdeling, buiten de normale kantooruren kunt u ook naar de support afdeling bellen voor storingen.

Waar staan de servers?

Al onze servers worden ondergebracht in de Serverius Datacenters. Hier heeft alleen het personeel van Knoth toegang tot de servers.

Welke servers kunnen wij u bieden?

Er zijn diverse mogelijkheden op het gebied van dedicated servers, neem een kijkje op de pagina Dedicated om ons huidige aanbod te bekijken. Heeft u echter andere wensen qua hardware dan kunt u contact opnemen met onze Sales afdeling welke u een aanbod op maat kunnen geven.

Contractduur

De contractduur voor een dedicated server is 12 maanden met een opzegtermijn van 2 maanden.

Bestellen

Het bestellen van een dedicated server verloopt altijd via onze verkoopafdeling, u kunt per e-mail contact met hen opnemen en zij zullen u verder helpen.

Facturatie

Facturatie geschied iedere 1e van de maand voor een dedicated server, uw tekent een machtiging voor automatisch incasso en het factuurbedrag zal in de eerste week van iedere maand worden afgeschreven.

Hulp of advies nodig?